nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Megszűnik a Nyitott Könyvműhely

Megszűnik a Nyitott Könyvműhely Kft., a kiadó Libri Könyvkiadó Kft. néven folytatja tevékenységét.

MTI | 2011. augusztus 5.
|  

Balogh Ákos, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. tulajdonosa, Halmos Ádám, a Nyitott Könyvműhely Kft. tulajdonosa és Sárközy Bence, a Magvető Könyvkiadó Kft. közelmúltban leköszönt főszerkesztője a mai napon elhatározta, hogy a Nyitott Könyvműhely Kft.-t Libri Könyvkiadó Kft.-vé alakítja” – tájékoztatta a Nyitott Könyvműhely Kiadó csütörtökön az MTI-t.

Az alapító-tulajdonosok a közleményben leszögezték, hogy az újonnan létrehozott kiadó a három alapító tulajdonos közös elhatározásából a könyvszakma önálló piaci szereplőjeként kíván tevékenykedni.

A Libri Könyvkiadó Halmos Ádám és Sárközy Bence igazgatók vezetésével szeptembertől nyitott profilú kiadóként kezdi meg működését. Az új cég az olvasók és szerzők igényeit egyaránt szem előtt tartva igyekszik minél szélesebb réteghez eljuttatni a hazai és nemzetközi ismeretterjesztő és szépirodalom kiemelkedő alkotásait. A kulturális értékeket képviselő és társadalmi jelenségeket bemutató művek kitüntetett szerephez jutnak kínálatunkban – fogalmaztak.

Az MTI megkeresésére a tulajdonosok az átalakulás részleteiről későbbre ígértek tájékoztatást.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X