nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Újít a Facebook

Adatvédelmi problémák miatt sokan kritizálták már a Facebookot. A tegnap életbe lépett változtatások a cég szerint kielégítik majd az elégedetlenkedőket.

IT café | 2011. augusztus 26.
|  

Sok kritika érte eddig a Facebookot az adatvédelem és a tartalommegosztás hiányosságai miatt. Chris Cox, termékfejlesztési alelnök kedden jelentette be  Facebook hivatalos blogjában, hogy a szóvá tett problémákra válaszul augusztus 25-től fontos változtatások lépnek életbe.

A nyest.hu szerkesztőségének idáig még nem sikerült megtalálnia a felsorolt változásokat.

A lényegesebb változások közül meg kell említeni egy új legördülő menü megjelenését a profiloldalon, aminek segítségével egyszerűen és gyorsan megadhatjuk, hogy kik számára elérhetőek a profilunk egyes részei. Átalakításon esett át a fotócímkézés is. Eddig, ha valaki bejelölt minket egy fényképen, az azonnal megjelent az oldalunkon, így olyan képeket is láthattak rólunk ismerőseink, amiknek mi esetleg nem örültünk. Ezentúl az engedélyünk nélkül ez a kép nálunk nem jelenhet meg. Továbbá az általunk feltöltött képekhez vagy bejegyzésekhez csak akkor fűzhetnek mások címkét, ha ezt mi előtte elfogadtuk.

Könnyebb lesz ezentúl a tartalommenedzselés is (ez a változtatás hasonlít a Google+ megoldására), ugyanis az ismerőseinkből kisebb csoportokat hozhatunk létre, így egyszerűbb lesz megadni, hogy ki mit láthat az oldalunkon.

További részletek az IT café cikkében.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X