nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Összeállt a botrányhősök brit netes listája

A botrányairól elhíresült Britney Spears nevére 2000 óta a világ vezetőinél, a királyi családnál vagy bármelyik hollywoodi sztárnál is többször keresnek az interneten Nagy-Britanniában. A sorban második Oszama bin Laden terroristavezér, a harmadik David Beckham futballfenomén.

MTI | 2009. december 23.
|  

A britek keresési toplistáját az Ask Jeeves keresőmotor statisztikái alapján állították össze – olvasható a The Daily Telegraph című brit lap online kiadásában.

Ennek alapján Lady Diana a negyedik, majd őt követi Tony Blair, Madonna, Simon Cowell producer, a néhai Jade Goody egykori Big Brother-sztár, a két éve eltűnt Madeleine McCann és Brad Pitt amerikai színész.
A keresőben felbukkanó népszerű nevek általában egy vagy két évig vezetik a ranglistát, közülük csak kevesen vannak olyanok, akik egy évtizeden át az elsők között maradnak – mondta Nadia Kelly, az Ask Jeeves szóvivője.

„Britney Spears az évtizedet újdonsült szupersztárként kezdte, népszerűségét azóta is tartja, és ez különösen akkor nagy teljesítmény, amikor sokan hirtelen bukkannak fel a semmiből és ugyanolyan gyorsan eltűnnek a süllyesztőben” –hangsúlyozta Kelly.

Információ
X