nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Blogoljon és nyerjen!

Nemzetközi bloggerverseny indul immár harmadszor. A témák köre ugyan szűk – a főzőblogok ezúttal háttérbe szorulnak – de a siker komoly lehet.

nyest.hu | 2010. március 1.
|  

A naplóírás magányos tevékenység – dédanyáink lakattal zárható, titkos vallomásokat, netán emlékbe eltett virágot is rejtő naplója azonban már a múlté. Mi napló helyett blogot írunk, és a legkevésbé sem célunk, hogy ne olvassa senki, sőt! Minél többen futják át naponta magvas gondolatainkat, annál jobb.

Ha pedig mindez nyilvános, miért ne lehetne versenyeztetni is a jobbnál jobb blogokat? Így véli ezt az Európai Újságíró Központ is, akik márciusra meghirdették az európai blogok immár harmadik versenyét. A TH!NK3 nevű programra az Európai Unió tagállamaiból és a szomszédos országokból is lehet nevezni. A téma azonban kötött: a fenntartható fejlődésről és a nemzetközi együttműködésről szól a bloggerek versenye.

A brüsszeli rendezvény célja összehozni szakértőket, újságírókat és újságírótanoncokat egyaránt. Egyfajta szakmai fórummá alakulhat tehát a márciusi verseny, azzal a különleges jellemzővel, hogy aktuális témákkal foglalkozó, akár nemzetközi érdeklődésre számot tartó webnaplósok gyűlnek majd össze. Aki blogol, nevezhet – és komoly díjakat nyerhet el.

A blogger-versenyről bővebb információt talál itt.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X