nyest.hu
Kövessen, kérem!
A legutolsó kérdések
A nyelvész majd megmondja
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Fordítások a legmodernebb technológiával
Nincs olyan technológia, amit ne ismernénk - nincs feladat, amire ne lenne megoldásunk
Miért a nyest.hu?

A Nyelv és Tudomány az elmúlt nyolc évben nap mint nap ontotta az izgalmasabbnál izgalmasabb tudományos híreket. A három év alatt két fontos dolog találkozott nálunk: számtalan érdeklődő és elképesztő mennyiségű szaktudás. Olvasóink a legkülönbözőbb dolgokat kérik tőlünk napról napra. Lefordítanánk-e, megírnánk-e valamit? Hogyan csinálnánk ezt vagy azt a céges weboldalon? Átnéznénk-e ezt a szöveget? Jól hangzik-e ez az intézménynév? Hogyan magyaráznánk el egy ilyen vagy olyan bonyolult dolgot? Jó hírünk van: mostantól igen, igen, igen és igen... elindult a Nyelv és Tudomány Szolgáltatások!

Miért a nyest.hu?

A Nyelv és Tudomány szakértői mostantól megjavítják, véleményezik, megírják és strukturálják, lefordítják és lektorálják.

Bármilyen nyelvi-kommunikációs kérdésben megkereshet bennünket: a Nyelv és Tudomány Szolgáltatások főoldalán felteheti nekünk kérdéseit, szakértőnk egy munkanapon belül válaszol önnek. A legvadabb és legvalószínűtlenebb ügyben is bátran keressen bennünket: biztosan segítünk!

Ha olyan kérdést tesz fel nekünk, ami bárkit érdekelhet és izgalmas cikket lehet írni róla, azt a Nyelv és Tudomány oldalain megírjuk önnek – úgy ahogy eddig: ingyen és mindenki okulására.

Ha olyan feladattal keres meg bennünket, amit szakértőink örömmel megoldanak, egy ajánlatot adunk önnek.

Problémája támadt? Ne habozzon: kérdezzen!

Információ
X