nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Ingyenes lesz az Alkonyat írójának új kötete

Ingyen olvashatják a rajongók egy hónapon át az interneten az Alkonyat (Twilight) világsikerű vámpírsorozat írójának legújabb regényét.

MTI | 2010. április 4.
|  

A júniusban megjelenő, 192 oldalas The Short Second Life of Bree Tanner (Bree Tanner rövid második élete) című könyv – az Alkonyat-széria harmadik kötetének, a Napfogyatkozásnak a leágazása – június 5-én jelenik meg egyszerre az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában. A rajongók két nappal később, június 7-én elektronikus formában már ingyen olvashatják az interneten, a www.breetanner.com oldalon.

A könyv egy hónapon át lesz ingyenes, letölteni nem lehet, csak olvasni. A hírek szerint Stephenie Meyer ezzel a gesztussal akarja kifejezni háláját az olvasók iránt – számolt be online kiadásában a The Daily Telegraph című brit napilap.

Az író két év múltán jelentkezik új kötettel, amelynek születése – elmondása szerint – őt is legalább annyira meglepte, mint az olvasókat. „Amikor elkezdtem dolgozni rajta, csak gyakorlatnak tűnt, hogy az akkoriban szerkesztett Napfogyatkozás másik oldalát is feltárjam” – fogalmazott a nagy sikerű szerző.

A kereskedők már epekedve várják az új könyvet. „Nem számít, milyen rövid, az Alkonyat-sorozat új darabja a legjobb hír a rajongók hadainak számára, mint ahogy a könyvesboltoknak is. Az év legjobban fogyó kötete lehet” – mondta a Waterstone könyváruház képviselője.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X