nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Nem lesz ellenzéki tagja a médiatanácsnak

A magyar médiatestület összetételével nincs semmi baj - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Strasbourgban Jerzy Buzekkel, az Európai Parlament (EP) elnökével közösen tartott sajtótájékoztatóján.

MTI | 2011. január 20.
|  

Arra az újságírói kérdésre, hogy a médiatörvény kilátásba helyezett módosításának keretében hajlandó-e változtatni a médiatestület összetételén, és beengedni abba ellenzéki ellenőröket is, a kormányfő leszögezte: a médiatestülettel nincs semmi baj, azt a parlament választotta meg, és ez demokratikusabb eljárás, mint egyes országokban, ahol a miniszterelnök nevezi ki az ilyen testületek tagjait.

Orbán hangot adott azon véleményének, hogy a médiatörvény támadói valójában a kétharmados parlamenti többségben látnak veszélyt, mert az ilyen helyzet szokatlan Európában.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
1 Rako 2011. január 20. 11:24

Amit a média-törvény kritikusai csinálnak olyan, mintha egy tanár már az iskola-év első napján megbuktatná a diákot, még mielőtt az a tudását megmutathatná.

Ilyen tanár van, legalább is itt Németországban. A fiam iskolájában volt egy, ki arról volt híres, hogy minden évben kiszemel valakit és azt szándékosan megbuktatja.

2 Angry Bird 2011. január 20. 13:35

@Rako: Teljes mértékben egyetértek Önnel!

A múltkor pl. idogáltunk a haverokkal, és utána kocsival mentem haza. Lekapcsoltak a rendőrök és elvették a jogsimat, pedig nem ütöttem el senkit!

A sógoromnak cukrászdája van, a múltkor jött a Köjál (most átéesznek vagy minek híjják), és kiderült, hogy a minyon szalmonellás. Erre bezáratták az egész cukrászdát, pedig nem betegedett meg senki! És lehet, hogy nem is betegedett volna, az emberi szervezet erősebb, mint gondolnák, különben is, ezek a szabályok mindig túlbiztosítanak.

Így kellene a törvényekkel is, feleslegesen ül ott az a sok ingyenélő a parlamentben, mi etetjük őket, pedig egyszerűen elég lenne, ha a kormány hozná a törvényeket, aztán ha nem működnének, akkor úgyis megváltoztatnák őket. Ez a sok újságíró, író meg művész meg inkább dolgozzon, ne kritizáljon! Bezzeg amikor árvíz volt, egyik sem volt ott a gátakon!

Információ
X