nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Jaj ne, már megint beszélnem kell!

Felkérték előadónak egy konferenciára? Kínos bejelentést kell tennie a kollégái előtt? Még rosszabb, nyilatkoznia kell a médiában, és már a nyilvános szereplés gondolatától is görcsbe rándul a gyomra? Van rá megoldás.

nyest.hu | 2013. március 11.
|  

Kommunikálni márpedig mindenkinek kell. Ma már egyetlen megszólalás egész karriereket építhet fel vagy dönthet romba. Az interneten mindannyian láthatóak és hallgatóak vagyunk, így saját magunk szóvivőinek kell lennünk, megnyilvánulásaink pedig sok helyen, sokféleképp értelmezhetőek. Csak az a görcs, az ne lenne!

Jaj ne, már megint beszélnem kell!
Forrás: mesterkurzusok.hu

Persze vannak, akik számára nem jelent problémát baráti társaságban, de még nagy plénum előtt sem megszólalni, akadnak azonban olyanok, nem kevésszer szakemberek, akiknek munkájuk megkövetelné, hogy jó szónoki képességeik legyenek, mégis unalmasak, bátortalanak, vagy követhetetlenek a beszédeik. Nem mindegy, hogy mi vagyunk a társaság középpontja, vagy a sarokban ülünk, mert minden épeszű ismerősünk menekül a velünk való társalgás elől. És az sem mindegy, hogy mi vagyunk a tanulók kedvenc pedagógusa, vagy az a tanár, akinek mindenki unja az óráit.

A Magyar Író Akadémia most megoldást kínál azok számára, akik bátortalanok, görcsösek, vagy kommunikációs képességeiket tudatosan kívánják professzionális szintre fejleszteni. A Kommunikációs mesterkurzus célja, hogy a megszerzett tudással meggyőzően, egyedien, érthetően és hitelesen tudjanak a hallgatók fogalmazni, valamint olyan tudást szerezzenek, ami megkönnyíti a munkájukat és jobb esélyekkel indítja őket a munkaerőpiacon. 

A mesterkurzus előadói között van kommunikációs szakember, nyelvész, szociálpszichológus, szóvivő, retorikai tanácsadó és televíziós műsorvezető is. A kurzus egyenlő mennyiségű előadást és gyakorlatot foglal magába, sikeres elvégzés esetén a hallgató egy tanúsítvánnyal is gazdagabb lesz. Sőt, az igazán jó hír, hogy a nyest olvasói 30% kedvezménnyel végezhetik le a Kommunikációs mesterkurzust. Szóval izzadás, görcsölés és sarokban üldögélés helyett tanuljon meg inkább a nyest-olvasó előadni! 

A mesterkurzus 2013. április 20. és május 25. között 5 szombati alkalommal a P. Bureau Oktatási Központban zajlik. A kedvezményekről, jelentkezésről és a további részletekről információt a mesterkurzusok honlapja kínál.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
1 El Vaquero 2013. március 12. 14:47

A cuciöl cihológush voltaképp mihez ért?

2 DJS 2013. március 12. 19:47

@El Vaquero: A társas viselkedéshez. Ideértve a kommunikációt is, valszeg ezért hívták meg.

Információ
X