nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Egy kattintás, és kész a fordítás ötven nyelvre

Valós-idejű szövegfordítás akár ötven nyelvre – igencsak csalogató reklámszöveg. Egy új „asztali kommunikátor” erre is képes a gyártói szerint.

nyest.hu | 2010. február 17.
|  

A Voxox egyetemes asztali kommunikátor olyan szoftver, amely szinte az összes létező számítógépen keresztüli kommunikációt kezeli – ide tartoznak az azonnaliüzenet-küldők (Instant Messaging), az e-mail, az sms és a fax is. A legújabb verzió egy ötven nyelvvel dolgozó fordítói alkalmazást is tartalmaz – számol be a TFTS weboldala.

Az „egyetemes fordítóval” egy-egy kontakthoz külön be lehet állítani a szöveges kommunikáció nyelvét, amit az meg is jegyez, és onnantól kezdve automatikusan fordít a felhasználó nyelve és az eltérő nyelvű személy nyelve között. Ráadásul elég, ha magával a szoftverrel csak az egyik fél rendelkezik.

Az alkalmazás újdonsága abban rejlik, hogy ez az első valós-idejű integrált kommunikációs fordítói szolgáltatás. A Voxox nem csak a Yahoo Messenger, a Google Talk, a Windows Live, és a Skype alkalmazásokkal kompatibilis, de a Twitter, a Facebook és a MySpace programjaival is. Az új alkalmazás jelenleg még béta változatban fut, de már használható.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X