nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Ma még nem fájt semmi?
Nem létező tárgyak kiállítása

Kíváncsi arra, hogy hogy néz ki az, amikor a kocka el van vetve, vagy a lóhalálában? Most egy kiállítást ajánlunk, ahol mindezt megnézheti, és még sok már abszurd dolgot.

nyest.hu | 2014. július 22.
|  

Nemrégiben megmutattuk olvasóinknak, hogy milyen az, amikor művészek angol szólásokat szó szerint értelmezve lerajzolnak. Most egy hasonló magyar gyűjteményre bukkantunk a Facebookon. Van arról halvány lila dunsztja, hogy hogy nézhet ki egy kezesbárány vagy egy telefonbetyár?

A galéria képei egy kiállításon készültek még 2013 őszén. A kiállításon csupa nem létező tárgyat tekinthetett meg a közönség. A tárgyak valójában egy-egy szólásmondás vagy képes kifejezés megjelenítései voltak.

Így nézett ki például a vitrinben a halvány lila dunszt, ami a legtöbbször persze nincs az embernek, így nem árt, ha emlékezetébe vési, hogy néz ki.

Nem létező tárgyak kiállítása
Forrás: Facebook

Más stílusú a telefonbetyár megjelenítése. Míg halvány lila dunszt tényleg nincs, telefonbetyárok vannak, csak nem így néznek ki...

Nem létező tárgyak kiállítása
Forrás: Facebook

Egyik kedvencünk a kezesbárány; tényleg nagyon szelídnek tűnik.

Nem létező tárgyak kiállítása
Forrás: Facebook

Elég nagy kutyaszorítóban lennénk, ha ezt a poént überelnünk kellene...

Nem létező tárgyak kiállítása
Forrás: Facebook

Ha pedig még nem elég fáradt, kattintson, és nézze meg a teljes galériát: megláthatja az idő vasfogát, a fáradt olajat, a fába szorult férget és a lópikulát is. Előre szólunk: fájni fog.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
1 Mr.Covex 2014. július 23. 10:58

A nagykátai Kurta Kocsma falát már legalább 20 éve hasonló alkotások díszítik/díszítették, hála a tulajdonos kreativitásának. :) Nem tudom, hogy létezik-e még most is a hely...

Információ
X