nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Megállapodott a Kaspersky és az Interpol

A Kaspersky Lab szakértők rendelkezésre bocsátásával támogatja a nemzetközi kiberbűnözés elleni új szervezet felállítását.

MTI | 2013. március 29.
|  

Stratégiai együttműködésre lépett a Kaspersky Lab kiberbiztonsági szoftverfejlesztő vállalat és az Interpol – közölte szerdán a Kaspersky Lab az MTI-vel. Az együttműködésről a 2013. március 19-én a Kaspersky Lab moszkvai központjában folytatott megbeszélésen jött létre megállapodás Eugene Kaspersky, a számítógépes biztonsági cég alapítója és vezérigazgatója, valamint Ronald Noble, az Interpol főtitkára és Noboru Nakatani az IGCI (Interpol Global Complex for Innovation) ügyvezető igazgatója között.

A felek megállapodtak abban, hogy az internethasználat biztonságosabbá tétele érdekében közösen lépnek majd fel a számítógépes bűnözés ellen és a kibertámadások visszaszorítása és felszámolása érdekében. A Kaspersky Lab ennek keretében szakértők rendelkezésre bocsátásával támogatja az IGCI nemzetközi kiberbűnözés elleni, a 21. század kiberfenyegetéseinek elhárítására létrehozni tervezett új szervezetének felállítását.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X