nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Csodaország egy napig tartott...

Csúfos bukás lett a nagy-britanniai téli élménypark: már az első nap után be kellett zárni a „csodaországot”, mivel a szülők annyira felháborodtak az ottani állapotokon.

nyest.hu | 2013. december 19.
|  

Egy nap után bezárták a nagy-britanniai Milton Keynesben felállított Winter Wonderland (Téli Csodaország) elnevezésű parkot. A nyitást megelőző kampány ellenére a szülők annyira elégedetlenek voltak az eseménnyel, hogy az már a második napon nem nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt – számolt be a The Independent.

A park december 14-én, szombaton nyílt meg; a szórólapok és a reklámok érdekes programokat, izgalmas tevékenységeket és meglepetéseket kínáltak a gyerekeknek és az egész családnak... Akik meglátogatták a parkot, azt mondták, a valóságnak kiábrándítóan kevés köze volt a reklámok ígéreteihez. Nem találtak ott mást, csak néhány gagyi mikulásjelmezbe bújt embert. Egy anyuka, aki 22 fontot fizetett, hogy a három gyerekével meglátogassa a Mikulást, arról számolt be, hogy a gyerekei – meglátván az ottani Mikulásokat – azt kérdezték tőle, hogy hol van az igazi Mikulás. Ajándékokat is ígértek a szervezők; ez azonban nem volt más mint egy papírdobozban négy darab színes ceruza. Egy másik szülő pedig arról számolt be egy blogon, hogy amikor a gyereke a „csodaország” területében kutyakakába lépett, a szervezők azzal vigasztalták, hogy az rénszarvasürülék. A helyszínen egyébként tényleg volt néhány állat: kutyák és rénszarvasok szűk ketrecekbe zárva. A beígért korcsolyapályát azonban a gyerekek  nem tudták használni...

Téli csodaország...
Téli csodaország...
(Forrás: The Independent)

Az esemény Facebok-oldalát már az első nap után elöntötték a panaszos és felháborodott kommentek. A közösségi oldalon azonnal csoport szerveződött a pórul járt szülőkből – ők több mint 2000-en voltak! Mindezek után a szervezők egy nap után bezárták a parkot, és az egész rendezvényt lemondták. A nyilatkozataikból az derült ki, hogy elismerték, hogy a rendezvényen valóban voltak problémák. Egyúttal a szülők szíves elnézését is kérték.

Forrás

Milton Keynes 'Winter Wonderland' closes after upsetting scores of children

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X